skip to Main Content

A beltéri ajtó vásárlás első kérdései

Energiatakarékos, hosszú élettartamú, könnyen karbantartható beltéri ajtóra lenne szüksége?

Mindannyian igyekszünk valamilyen formában otthonossá tenni lakásunkat.

Sokunknak az ajtó szó hallatán egyből a „kinyitom – becsukom” jut eszünkbe. Egy beltéri ajtó funkciója azonban ennél jóval több: térelválasztás, esztétikum, mindemellett pedig hang – és hőszigetelő szerepet is betölt.

Egy jó minőségű ajtó átlag életkora legalább 20 év, ezért gondolkodjuk hosszú távon,döntsünk ésszerűen.

Fa ajtót szeretne?– biztos Ön ebben?.

A fa még holtában is él, mozog, vetemedik, egyenetlenül reagál a felületkezelésre,műszakilag nem mindig viselkedik megbízhatóan.

Ezen dolgok miatt a fahatású ajtókat szoktuk javasolni.Ha fontos a jó ár, a hosszan tartó minőség és az egyedi megjelenés, ezekben az ajtókban nem fog csalódni.

Az ajtó anyaga.

Ez eléggé személyes kérdés, mivel mindenki maga dönti el, hogy milyen ajtót szeretne.

Választhatunk laminált (fa hatású) ajtót, mely oly gazdag színválasztékkal rendelkezik, hogy szinte képtelenek vagyunk dönteni, árban is megfizethetők.

Dönthetünk úgy is, hogy igazi fa borítású ajtót választunk. Ez a furnér ajtó. Ezen ajtók felületén a természetben is megtalálható minták láthatók. Ez a felület asztalosipari technológiával készül, melynek köszönhetően a legtartósabb ajtó családnak számít.

Világos otthon beltéri ajtókkal.

Nem utolsó szempont egy beltéri ajtó kiválasztásánál a fényáteresztés. Ez nem csak kis térségek optikai növelése esetén előnyös, hanem egyszerűen hangulatjavító is, ha egy helység világos.Az üvegnek köszönhetően, ezen ajtók nem csak fényáteresztő térelválasztók – hanem megjelenésükben is nagyon dekoratívak is, melyet az üveg típusa, mintázata is képes fokozni.

A felmérés – mit méregessek és miért?

Ha a velünk kapcsolatban álló szakemberre bízza a beépítést, az ragaszkodni fog a saját méréséhez, különben egy esetleges probléma esetén egymásra mutogatás lesz.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést így önnek a lakása kényelméből kell eldöntenie milyen beltéri ajtót szeretne és első kézből kap választ a kérdéseire.

Az ár.

A jó hír, hogy szinte minden árkategóriában van lehetőségünk variálni és gondolkodni.

Az anyagi kérdések átgondolása azért fontos, mert mivel általában pénztárcától függetlenül mindenkinek stratégiai döntés, jelentős és hosszú távú kérdés.

Az ár természetesen nem esztétikai kérdés, de tudjuk, hogy megkerülhetetlen téma,hiszen óriási az általunk forgalmazott ajtó árbeli szórása (25-250.000 Forintig…)

Back To Top